em-trade.com

ЕМ-ТРЕЙД ООД е създадена през 2005 г. Фирмата е силно търговски ориентирана и от самото си създаване е натоварена със задачата да разработи и наложи на българския и световен пазар, вентилаторни конвектори с марка „КЛИМА 2000”. Установяването на тесни взаимоотношения с производителя СИЛПА ООД и бързото изграждане на дистрибуторска мрежа в цялата страна позволи ръст в продажбите от близо 100% само за първата година.

 

Благодарение на добре развитата си дистрибуторска мрежа от фирми работещи в сферата на отопление вентилация и климатизация както и прилагането на най-работещите маркетингови похвати, ние доказахме, че сме способни да превърнем даден качествен продукт в предпочитана марка. Вече 10 години отстояваме позицията на предпочитан доставчик на вентилаторни конвектори. Към момента работим с четири утвърдени доставчика и предлагаме най-голямото разнообразие на вентилаторни конвектори, което може да се открие на едно място.

 

Годините натрупан опит ни помогна да създадем този интернет магазин, така че вентилаторния конвектор да бъде още по-близо до нашите клиенти. Лесната навигация, инструментите за филтрация и богатата на изображения платформа ще Ви помогне да изберете измежду повече от 20 типа вентилаторни конвектори.


ЕМ-Трейд ООД е оторизиран сервизен партньор на Grundfos за помпи и помпено оборудване от 2013 г. Нашите сервизни специалисти участват ежегодно в няколко сервизни обучения в България, Германия, Унгария, Румъния и др. Прочети повече на сервиз

Тестово изречение

 

Постигнатото да момента ни дава сили и мотивация да продължим да се развиваме!ЕКИПЪТ

Христо Миков

Петър Петров

Тенчо Канев

Яни Митев

Организира работният процес във фирмата.


Приема Вашите поръчки и отговаря на въпроси свързани с вентилаторните конвектори.


Предоставя информация относно помпите и ще Ви помогне при намирането на майстор за монтирането на избраният от Вас артикул


Проектира Вашата идея.