ПОМПИ GRUNDFOS >

Битови и промишлени помпи

»

ALPHA2 L

ALPHA2 L е рентабилна, високоефективна циркулационна помпа. Тази надеждна помпа, отговаря на строгите изисквания на EuP и е най-добрият избор в приложения където добре иизвестния UPS е бил използван.

SCALA2

SCALA2 е предназначена за жилищни сгради с до 3 етажа и до 8 консуматора. Перфектно водно налягане. Ниски нива на шум от едва 47dB. Един модел за всички битови приложения. Компактна помпа за бърза и лесна инсталиция. Удобен контролен панел за лесна настройка.

CM / CME

CM / CME са надеждни и компактни хоризонтални самозасмукващи помпи с тиха работ. Модулният дизайн на помпите улеснява конфигурирането на персонализирани решения. Помпите CM/CME са достъпни във варианти от чугун и неръждаема стомана.

COMFORT

Рецирколационна помпа за битово гореща вода. COMFORT PM AUTOADAPT, COMFORT DT, COMFORT PM Basic

JP

Jet помпите на Grundfos са самозасмукващи едностъпални центробежни помпи, предназначени за множество домашни приложения, включително водоснабдяване и пренос както в дома така и за градински приложения.

MAGNA3

Разширената гама помпи MAGNA3 с максимален напор 18м и максимален дебит 70куб./час включва повече от 150 модела единични и сдвоени помпи с корпус от чугун или неръждаема стомана.

SOLOLIFT2

Гамата Grundfos SOLOLIFT2 е водещият стандартза малки подемни станции. SOLOLIFT е правилното решение за трансформиране на всяко място в идеалната баня или мокро помещение.

SQ / SQE

Компактните потопяеми помпи помпи SQ могат да бъдат монтирани в сондажи с диаметър 3" (76мм). Потопяемите помпи SQ са предназначени за изгражсане на системи за битово водоснабдяване и напояване на малки градини.