ГОРЕЩА ЛИНИЯ

0885/ 88 44 78

0878/ 44 66 65

 

ЕМ-Трейд ООД е оторизиран сервизен партньор на Grundfos за помпи и помпено оборудване от 2013 г. Нашите сервизни специалисти участват ежегодно в няколко сервизни обучения в България, Германия, Унгария, Румъния и др.

ЕМ-Трейд ООД разполага с модерна сервизна база. Сервизното обслужване покрива всички продукти предлагани от фирмата: помпи за водоснабдяване и канализация, помпи за отопление и климатизация, индустрилани помпи, помпи и системи за пожарогасене, дозиращи помпи.

ЕМ-Трейд ООД предлага сервизно обслужване на помпени системи в региона на Южна България на базата на споразумение за поддръжка. В сервиза ни могат да постъпят за диагностика, ремонт или профилактика всякакви помпени агрегати с марката GRUNDFOS. Разполагаме със сервизна тестова вана за изпробване на помпените агрегати и следене на параметрите с връзка към компютър. Налични са специализирани и общотехнически инструменти за ремонт.

Разполагаме с много налични резервни части. За резервни части, които не са в наличност в склада ни в Хасково използваме въздушен транспорт за бърза доставка от централния сервизен склад на GRUNDFOS в Айндховен, Холандия.

Сервизното обслужване включва:


• Гаранционно и извънгранционно обслужване.

• Абонаментно обслужване за поддръжка на помпи и помпени системи.

• Отдавване под наем на помпи и помпени системи.

• Пуск и въвеждане в експлоатация на всички продукти на Grundfos.

• 24 часов сервиз, 7 дни в седмицата.

• Техническа помощ при избор и монтаж на помпи.       

„ЕМ-ТРЕЙД” ООД
Южна Индустриална Зона
местност "Балакли“
6300 Хасково, България
Captcha wpL5